same old classic story

Sådan ångest man kan få. Idag har varit en bgajdgoajgap-dag, allt var jobbigt från och med att jag gick upp. Fast det började igår, men jag minns inte varför jag var arg igår? Eller jo, Dennis ville komma hit i morse, men jag orkade inte det och så fick jag dåligt samvete och blev på pissy-mood. Fast det inte gjorde honom något, haha. En sådan tjej jag är. Men jag var i alla fall på pissy-mood i morse och så hade jag ingen yoghurt eller något bröd, så jag fick ingen frukost. BRA BÖRJAN PÅ DAGEN. Not. Sen var mitt hår fult, men det var wear a dress-day, så jag tog på mig min klänning och went for broken down chic, typ.

Sedan var det skola och jag ba ARJEAPRJAPFAJGPA ORKAR INTEEEE. Allt sög, fick mat med komplikationer och blöh. Sedan blev allt jobbigare och jobbigare och så hade vi religion och woop, fick bara VG i projektarbete. Det tog ner mig ännu mer, bröt ihop och stack ut med Anton. Sedan hade vi dock näthandel och inget foto, så jag fick åka hem. Eller ja, till brorsans lägenhet. Där städades det och packades ihop, så fick jag åka hem. Glömde ta ut soporna, glömde aromaten. Woop. Det kanske leder till en pissy bror.

Så kom jag i alla fall hem och satte mig ner med lite engelska-shit som jag hade kvar. Fick reda på att jag slapp VG-uppgiften i affärsjuridik. Satte mig ner och tänkte igenom min situation egentligen. Kom fram till att jag förväntat mig VG i ganska mycket mer än jag får. 5/7 MVG, 2/7 VG. Det är inte dåligt, sänker inte mitt medel särskilt mycket, kanske t.o.m. höjer lite. Så då blev jag glad. Nu är allt klart och jag har bara några dagar kvar av gymnasiet. Imorgon lämnas datorerna in, ska göra kortege-listan med Anton och sedan leka med Dennis på eftermiddagen. Planerar att stanna uppe ganska länge, så att man orkar lägga sig tidigt på torsdagen, för det är sista dagen innan jag tar studenten och på fredag smäller det, wooooh!

Det är ingen tid kvar alls. Jag kommer inte få sova på hundra år. MEN DET ÄR SÅ VÄRT DET.

Puss, adjö <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0