50 first dates

Senaste tiden kan sammanfattas med glittrande älvor (dvs Twilight), Anton, bad mitt i natten i en svinkall sjö (Karstorp, inte Simsjön, så riktigt SÅ kallt har det inte varit), stukad fot, Dennis som tar hand om mig, nördande (rollspel, lajv, naked gaming and regular gaming), detaljer runt flytt (Falun - here I come), otrolig tur med pengar, shopping, otrolig otur med annat, Kai (min fina, fina mobil), cola, flöt, långa nätter och ljus i all anda.

Det är såhär sommaren ska vara. Jag har inte riktigt åkt någonstans och visst har jag längtat bort, men jag har ändå alltid haft något att göra. Jag har åkt runt i Västergötland, lekt med mina vänner, umgåtts med familjen, chillat hemma och allt däremellan. Jag har varit upptagen på det allra bästa sättet. Det gör mig lycklig.

Jag är lycklig.


jizz in my pants

Ja, livet. Nu vet jag vad jag ska göra till hösten. Jag ska plugga, ljud- och musikproduktion i Dalarna. Det enda problemet med det jag har just nu är att jag känner mig retarded, för jag vet inte vad jag ska göra nu, för det är massa konstig shit om att man ska registrera sig, men ändå inte, särskilt inte om man börjar första terminen och blahblah. Men men. Bara det faktumet att jag kom in på det jag ville komma in på gör mig så otroligt glad. Även om jag måste flytta långt bort (26 mil, inte så långt egentligen, men ändå) och även om jag måste lämna det liv jag har nu (det vill säga Dennis).

Den här sommaren skulle vara lugn och skön, inget jobb och bara massa chill. Men icke sa nicke, jag har sprungit runt hela dagarna och träffat människor, kört bil, åkt på hundratals utflykter och lallat runt. Inte en lugn stund, men å andra sidan stundar körkotet och flytt och andra grejor som kommer göra livet som livet ska vara. Vuxet, typ. Haha.

Nu; en rolig video:xoxoxo

no day but todayJag orkar inte skriva blogg just nu, gör det säkert imorgon bara för det xD

RSS 2.0